(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

EVA zoekt alt!

Wij, vocaal ensemble EVA, zijn op zoek naar een nieuwe alt!

Wie zoeken wij?
Heb jij, als ervaren zangeres, muzikaal voorstellingsvermogen en affiniteit met ensemblezang en klassieke muziek? Ben je muzikaal met gevoel voor taal, snel met instuderen en sta je open voor feedback? Kun je van blad lezen, initiatief nemen en zelfstandig studeren? Ben je bereid tijd en energie te steken in de verdere ontwikkeling van je stem? Is, naast het zelfstandig instuderen van je partijen, een wekelijkse repetitie en een zakelijke taak binnen het ensemble voor jou geen probleem? Dan zouden we jou graag een keer ontmoeten!
Wij zoeken naar iemand met een gelijkwaardig muzikaal niveau. Conservatorium opleiding is een pré, maar geen vereiste. Heb jij andere kwaliteiten die ons als ensemble kunnen helpen, vergeet dan niet deze te vermelden!

Wat hebben wij te bieden?
Wij ervaren het zingen van interessante muziek, in een breed klassiek spectrum, als absolute uitdaging. Wij bezoeken concoursen en masterclasses, en combineren professionaliteit met een fijne werksfeer. We werken samen met verschillende componisten en instrumentalisten, en bieden als professioneel vrouwensemble veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Vanzelfsprekend is er ook sprake van verdiensten op basis van het aantal bijgewoonde repetities en concerten.

Over EVA
Sinds 2014 vormen wij een professioneel ensemble en treden we regelmatig op. We zingen uitdagend klassiek repertoire van 14e eeuws tot hedendaags, met af en toe een uitstapje naar close harmony en lichte muziek.

Aanmelding
Herken jij jezelf in het bovenstaande en voel jij er voor om ons te komen versterken? Meld je dan vóór 24 september aan door je motivatie, CV, een recente foto en bij voorkeur een audio- of video opname te sturen naar info@evavocaal.nl. Op uiterlijk 1 oktober 2018 hoor je of je bent uitgenodigd voor een auditie. De audities zullen plaatsvinden op maandag 15 oktober 2018. Mocht je vragen hebben, mail gerust. Hopelijk tot dan!

Auditierepertoire
– Solo stuk naar keuze (klassieke muziek)
– G. de Machaut, uit; La Messe de Nostre Dame – Kyrie
– A. Pärt – Zwei Beter
– Trad. arr Ph. Lawson – Danny Boy