(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

Nieuws

Nieuwsbrief januari 2021

Na bijna twee jaar vooral achter de schermen gewerkt te hebben omdat veel van onze projecten verplaatst moesten worden, zijn we helemaal klaar voor een nieuw jaar. Met een aantal mooie projecten in het vooruitzicht mogen we binnenkort het podium weer op!

Verder lezen? Klik op de link:

Nieuwsbrief EVA januari 2022

Nieuwsbrief december 2020

Veel goed nieuws! Een nieuw logo, twee nieuwe zangeressen, een digitaal kerstconcert en, als alles door mag gaan, twee kerstconcerten op 19 december!

Klik op de link om de nieuwsbrief te lezen:

Nieuwsbrief EVA december 2020

 

 

 

Nieuwsbrief februari 2020

Er zijn alweer bijna twee maanden voorbij van 2020 en er zijn volop plannen voor dit nieuwe jaar. Maar voordat we u op de hoogte brengen van wat er in het verschiet ligt, blikken we eerst nog even terug op 2019.

Ik denk dat we met trots kunnen zeggen dat 2019 een heel mooi en vruchtbaar jaar is geweest voor EVA. Hoogtepunt was natuurlijk het uitbrengen van maar liefst twee cd’s, en geloof ons, het voelt héérlijk om dat in je handen te hebben. Maar er was meer dan alleen de cd’s. Zo bestond EVA in maart al weer 5(!) jaar. …

 

verder lezen? Klik op de link:

Nieuwsbrief EVA februari 2020

 

Nieuwsbrief oktober 2019

“Nog voor de zomer van 2018 lichtte Dorothé Wissink (de moeder van Raghna) ons, na een van onze teambuilding-sessies, in over een geheim plannetje. Albert Wissink zou in oktober 2019 zijn 65e verjaardag èn 50e jubileum als dirigent vieren, dus werd het tijd voor een grote verrassing.

Albert is naast dirigent en artistiek leider van de Koorschool Midden-Gelderland ook componist, maar van veel werken was er geen officiële opname. Het stiekeme plannetje was dan ook om een “Wissink-cd” te gaan maken..”

 

Verder lezen? klik op de link:

Nieuwsbrief oktober 2019