(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

Het is een cliché, maar wat gaat de tijd snel! Binnenkort mag ik mezelf al een jaar één van de EVA’s noemen. En daar ben ik best trots op.

We hebben tijdens dat jaar ook niet stil gezeten.
Ik kan toch al terugkijken op enkele mooie concerten, waaronder deze zomer op het Grachtenfestival in Amsterdam, waar we een Engels programma brachten met piano, heel fijn om te doen. Ik merk dat de stress, die bij het eerste concert nog heel aanwezig was, in de tussentijd is vervangen door plezier en genieten.

Het was (en is soms nog) even wennen aan de Nederlandse cultuur. Hoewel ik vóór EVA ook al vaak in Nederland mocht zijn, kan ik nog steeds verbaasd zijn over hoe verschillend Nederlanders en Vlamingen soms zijn. Vaak brengt dat wat extra humor met zich mee tijdens de repetities.
Over het algemeen zijn de Vlamingen iets terughoudender dan de Nederlanders, die het hart op de tong hebben. Maar ik moet zeggen, ik houd er van.

Nu ik mijn plaatsje in de groep gevonden heb, kijk ik uit naar alle toekomstplannen van EVA. We zijn druk in overleg over hoe we alles verder zullen plannen en ik heb er enorm veel zin in. Houd onze agenda en website zeker in de gaten!

Dank je wel aan alle EVA’s voor het voorbije jaar! Ik kijk er naar uit om samen met jullie de toekomst in te duiken.

Liefs, Ineke