(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

Wij, EVA vocaal ensemble, zijn op zoek naar een nieuwe zangeres! Sinds 2014 vormen wij een professioneel ensemble en treden we regelmatig op. Alle leden zijn afgestudeerd klassieke zang aan het ArtEZ Conservatorium. Om dit ensemble te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe zangeres.

Wat zoeken wij?
Heb jij, als ervaren 20- tot 35-jarige zangeres, muzikaal voorstellingsvermogen en affiniteit met ensemblezang en klassieke muziek? Ben je muzikaal met gevoel voor taal, snel met instuderen en sta je open voor feedback? Kun je van blad lezen, initiatief nemen en zelfstandig studeren? Ben je bereid tijd en energie te steken in de verdere ontwikkeling van je stem? Is, naast het zingen, een wekelijkse repetitie in Zwolle of omgeving en een zakelijke taak binnen het ensemble voor jou geen probleem? Dan zouden we jou graag een keer ontmoeten!

De audities zijn open voor alle stemsoorten. Wij zoeken naar iemand met een gelijkwaardig muzikaal niveau. Conservatorium opleiding is een pré, maar geen vereiste. Heb jij andere kwaliteiten die ons als ensemble kunnen helpen, vergeet dan niet deze te vermelden!

Wat hebben wij te bieden?
Wij ervaren het zingen van interessante muziek, in een breed klassiek spectrum als absolute uitdaging. Wij bezoeken concoursen en masterclasses, en combineren professionaliteit met een fijne werksfeer. We werken samen met verschillende componisten en instrumentalisten, en bieden als professioneel vrouwensemble veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Vanzelfsprekend is er ook sprake van verdiensten op basis van inkomsten.

Aanmelding
Herken jij jezelf in het bovenstaande en/of voel jij er voor om ons te komen versterken? Meld je dan vóór 15 november aan door je motivatie, CV, en een recente foto te sturen naar info@evavocaal.nl. Vermeld ook even je stemsoort. Op uiterlijk 1 december 2016 hoor je of je bent uitgenodigd voor een auditie. De audities zullen plaatsvinden op zaterdag 21 januari 2017. Mocht je vragen hebben, mail gerust. Hopelijk tot dan!