(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

De maanden van de mooie momentjes
En toen was ik aan de beurt om mijn blog te schrijven. Ondertussen is er weer genoeg te vertellen en ik neem jullie graag mee in mijn EVA-ervaringen van de afgelopen maanden.

In juni hebben we een belangrijk-EVA-geschiedenis-momentje achter de rug dat ik graag nog even wil noemen. Een eindexamen, geheel en al in eigen organisatie, met extra repetities, coachings, bootcamp, jury, een volle zaal en een livestream via facebook.

Zenuwachtig voor een livestream?
Om het hele event weer even op te halen, heb ik ook onze livestream terug gekeken. Ik heb het moment van terugkijken lang uitgesteld, mede omdat ik een goed gevoel aan het concert heb overgehouden en dat graag zo wilde houden.

Wat een ervaring: Ik was gewoon de hele livestream door zenuwachtig! Of dat was vanwege de spanning van toen die weer omhoog kwam, of dat het te maken had met het positieve gevoel dat nu wel of niet bevestigd zou worden… ik weet het niet. Het doet er eigenlijk ook niet toe. Ik ben nog steeds tevreden over wat we toen hebben laten zien. Voor degenen die nieuwsgierig zijn, of het simpelweg leuk vinden om het nogmaals te bekijken, het is nog steeds via onze facebookpagina terug te zien.

Belangrijk-Maike-geschiedenis-momentje
Daarna kwam de zomervakantie. Voor mij een spannende periode, want in deze weken moest ik me voorbereiden op mijn eigen eindexamen. Na 10 dagen cultuursnuiven in Engeland ben ik hard aan de slag gegaan met de laatste voorbereidingen voor mijn eindexamen. En eind augustus was het dan zover! Na een eindexamenconcert en een juryberaad kreeg ik de uitslag te horen… Ik ben geslaagd! En als klap op de vuurpijl mocht ik meteen mijn diploma in ontvangst nemen. Dubbel feest!

En weer een angst overwonnen…
De zomervakantie was hiermee helaas al wel ten einde en twee dagen later zaten we met EVA weer om de tafel. De repetities werden gepland, de programma’s gemaakt en alles werd in volle gang gezet.

Een paar van deze agendapunten zijn ondertussen al achter de rug. We hebben een teambuildingsdag in de Efteling gehad, waar ik mijn angsten heb overwonnen en alle achtbanen heb uitgeprobeerd. Jawel, ook die nieuwe achtbaan (de ‘Baron 1898’) waar je recht naar beneden “valt”! AAAHHH! En ook de ‘Python’, waar ik nooit in durfde omdat deze over de kop ging. Ik kwam er een beetje bleekjes uit, maar gelukkig trok dat snel weer bij.

Niet te hard gillen
Op onze keeltjes moesten we wel passen met onze achtbaan-avonturen, want de volgende dag stonden we in TivoliVredenburg bij het Hart&Ziel Festival van NPO Radio 4 te zingen. Ik heb twee topdagen achter de rug! Ik mocht me even kind voelen in de grote speeltuin, de Efteling, en daarna een hele dag optreden! Wat wil je nog meer! Oke, misschien was het geen hele dag optreden, we hebben ‘maar’ drie uur gezongen, maar je bent er wel een hele dag mee bezig en ik vind het heerlijk om te doen.

Muziek met een dikke plus
Afgelopen zondag hadden we nog zo’n dag! Een concert in De Hoofdhof te Zwolle in de serie Muziek met een Plus. Wij beten als EVA het spits af in deze serie en voor ons was dit tevens het eerste concert van onze eigen concertserie ‘An English Tune’. Ik heb wederom genoten van het zingen. Het publiek was enthousiast en wij natuurlijk ook.

Kortom, we hebben ontzettend veel belangrijke, mooie en spannende momentjes gehad de laatste maanden. Op naar de komende belangrijke momenten! We gaan er een mooi jaar van maken 🙂

 

Liefs Maike