(+31)(0)6 156 469 79 info@evavocaal.nl

Vier jaar geleden alweer dat we met EVA begonnen. Vier jaar later hebben we afscheid moeten nemen van Franske en zijn we met Janneke en Marije weer op volle sterkte. Best een belangrijk jaar dus 2017 met grote verandering in de samenstelling van het ensemble en privé in die van mijn gezin. Ik heb afgelopen jaar een bruiloft, zwangerschap, bevalling, verlof, het mamaschap èn de koop van een huis en verhuizing overleefd. Veranderingen waardoor alles met andere ogen wordt bekeken, de balans opnieuw gezocht moet worden, waardoor prioriteiten maar ook wensen duidelijker worden. 2018 staat inmiddels stevig met haar pootjes op de grond. Ik heb mezelf en wij hebben elkaar weer gevonden en maken grote plannen voor de toekomst van EVA!

Helaas heb ik afgelopen zomer met EVA moeten missen, maar er komt een herkansing! Zelfs de vakantieplanning van het jonge gezin moest eraan geloven want we gaan weer naar de King’s Singers!!! We hebben zin om de mannen weer te zien, zijn benieuwd naar de jonge Julian en Patrick en missen David al op voorhand. Hopelijk is het weer hun laatste job voor de zomervakantie, want dan gaan we eruit met een goed feestje! Uiteraard wordt het afscheid weer hysterisch, maar in het bijzonder omdat Tim en Chris G de groep gaan verlaten. Belangrijker is natuurlijk dat we zin hebben om hen te laten horen hoe we ons ontwikkeld hebben en dat we met een rugzak vol tips en trics weer thuiskomen.

Begin augustus ga ik zelf nog een week lesgeven in Castricum met mijn oud klasgenootje Merlijn Wackers. Daarna staan de concerten voor het Grachten Festival op het programma. Ja, echt, HET Grachten Festival!! Samen met de koperblazers van het nieuwe ensemble Mosa Brass hebben we op 10 februari een concert rondom de Eerste Wereldoorlog gepitcht en blijkbaar hebben we indruk kunnen maken op de vijf-koppige jury. Jeej!!! En eind augustus openen we ook nog eens het symposium voor zangpedagogen naast oa het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor. Al met al een zomer om naar uit te kijken!

Heel graag tot ziens bij onze concerten!

Raghna